Sidan innehåller annonslänkar
Silicea

Silicea Original 30 kapslar 30 st

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Original Silicea är Sveriges mest sålda skönhetstillskott för hår, hud och naglar*. Original Silicea är ett kosttillskott som ger dig rätt näring inifrån. Ett tjockare hår med mer lyster. Starkare naglar som inte skivar sig eller går av. Finare elastisk och frisk hy. Med noga utvalda näringsämnen som kisel, biotin, zink, selen och mangan. Biotin och zink bidrar till att behålla normal kvalitet på hår och hud. Selen bidrar till att bibehålla normala naglar. Utmärkande för alla Silicea-produkter är att de innehåller finfördelad högkoncentrerat kisel. Med en varierad kost och rätt val av vitaminer och mineraler är du ett steg närmare att boosta din naturliga skönhet. Original Silicea tillverkas av läkemedelsföretaget Anton Hübner GmbH, där trygghet, liniska studier, effekt och högsta kvalitet står i fokus.- Väletablerat och välkänt varumärke sedan 1968- Sveriges mest sålda kosttillskott för hår, hud och naglar*- Svensk konsumentundersökning visar att 9 av 10 är nöjda**- Vegansk och godkänd av Djurens rätt- Helt naturligt, fri från konserveringsmedel, socker eller glutenInnehållOriginal Silicea innehåller kisel i form av ytterst finfördelad amorf kiseldioxid. Detta är viktigt för att kisel skall kunna absorberas in i blodet och vidare ut till hårrötter, nagelband och hud. I naturen finns kisel överallt där flexibilitet, styrka och elasticitet behövs. Huvudingrediensen består av mineralet kisel i form av högkoncentrerad finfördelad kiseldioxid samt zink, mangan, selen och biotin.Endast 1 kapsel per dagKapseln sväljes tillsammans med vätska. Kapseln är delbar och innehållet kan blandas med vätska eller i mat.Vem kan använda Original SiliceaMän och kvinnor i alla åldrar som önskar bibehålla ett starkt välmående hår, friska naglar och fin elastisk hy.Hur fort kan jag märka resultat och effektFör att säkerställa ett gott resultat bör Original Silicea användas under minst 2 till 6 månader. Kan upprepas som kur vid behov. Kan rekommenderas vid amning?Gravida bör rådfråga sjukvården då det är ett kosttillskott. Tillverkad enligt GMP (Läkemedelstandard).IngredienserPer en kapsel/dag Kiseldioxid/kisel 420mg/196mg, zink 5mg, mangan 2mg, selen 55μg, biotin (B-vitamin) 37,5 μg.Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.* AC Nielsen, kategori Skönhet 2016 (hår, hud, naglar )** Konsumentundersökning gjord för Sveriges Största hårtest maj 201230 kapslar
Silicea Original 30 kapslar 30 st


Beställ Silicea Original 30 kapslar 30 st på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Silicea Original 30 kapslar 30 st inom kategorin Kosttillskott.

Kategori: Kosttillskott
Artikelnummer: 2055-100-0030
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

Alchemist

Alchemist är ett album av Savant från 12 december 2012. Albumet innehåller 22 låtar.

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".