Sidan innehåller annonslänkar

Equine Premium Quick Fix 30 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Equine Premium Quick Fix 30 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Equine Premium Quick Fix 30 ml inom kategorin Magproblem hos djur.

Kategori: Magproblem hos djur
Artikelnummer: 208206

Från kunskapsbanken

Premium

Premium kan avse: Premium Publishing – ett bokförlag. Premium (bensin) – en tidigare beteckning på oktantal för bensin Renault Premium – lastbil Premium Rush – en amerikansk långfilm från 2012 Premium – andra steget i en affärsmodell, se Freemium

Salvequick

Salvequick (tidigare Salvekvick) är ett styckförpackat plåster, som introducerades 1953 av det svenska företaget Cederroth. Varje enskilt plåster är förpackat i en liten påse av värmeförseglat material, som skyddar mot smuts, damm och bakterier. Det var Europas första styckeförpackade plåster och kom att säljas mycket på den europeiska marknaden. Salvequick är marknadsledande och synonymt med plåster i många länder i Europa. Plåstret finns idag i en rad olika utföranden för olika ändamål och även som flytande plåster på tub.