Sidan innehåller annonslänkar
c/o Gerd

c/o Gerd Muscle Liniment 60 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

MUSCLE LINIMENT är en aktiv balm som lindrar muskelvärk och mjukar upp stela och trötta muskler. Den innehåller ekologiska råvaror, bland annat jojobaolja och bivax. De eteriska oljorna från japanmynta, kajaputa och vintergröna stimulerar blodflödet. Den är väldigt aktiv, så rekommenderas inte för känsliga eller gravida. Muscle Liniment fungerar utmärkt att använda innan fysisk aktivitet, applicera på de muskelgrupper som skall arbeta INNAN fysträning.c/o Gerd tillverkar ekologiska och naturliga skönhetsprodukter i sin egen fabrik i Jokkmokk. Produkterna tillverkas av råvaror som har liten eller ingen belastning för natur, djur och människa och så långt de går är råvarorna ekologiska, eko-certifierade eller utvalt- processade för att värna om miljön. Produkterna är inte djurtestade och är fria från palmolja, silikoner, mineraloljor, PEG/PGG, mikroplaster, parfymer eller parabener. Använd vid träningsvärk, ömma muskler eller som slutfas på massagebehandling. Undvik kontakt med ögon och slemhinnor.60ml
c/o Gerd Muscle Liniment 60 ml


Beställ c/o Gerd Muscle Liniment 60 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten c/o Gerd Muscle Liniment 60 ml inom kategorin Massageolja.

Kategori: Massageolja
Artikelnummer: 2950-155-0060
Visa fler

Från kunskapsbanken

Caracol

Caracol kan syfta på följande platser:

Gerd

Gerd kan avse: GERD – en vanlig orsak till symtomen halsbränna och sura uppstötningar, se Gastroesofageal refluxsjukdom Gerd (mytologi) – i nordisk mytologi en vacker jättinna Gerd (namn) – ett namn Gerd Island – en ö i Antarktis Gird (slätt) – slätt i Afghanistan Stora etiopiska renässansdammen (GERD eller TaIHiGe)

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".

You

You kan syfta på: You (låt av Robin Stjernberg) – en låt av Robin Stjernberg You (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2018