Sidan innehåller annonslänkar
c/o Gerd

c/o Gerd Neutral Massage Oil 500 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

NEUTRAL MASSAGE OIL är en ekologisk basmassageolja som passar till de flesta massager. Den doftfria massageoljan är ett utmärkt val för de med känslig hy. Du kan även tillsätta några droppar av eterisk olja för en aroma-massage efter eget önskemål. Oljan är komponerad för att vara behaglig för massören och den som får massage. Den fungerar även utmärkt som kroppsolja för torr hud. c/o Gerd tillverkar ekologiska och naturliga skönhetsprodukter i sin egen fabrik i Jokkmokk. Produkterna tillverkas av råvaror som har liten eller ingen belastning för natur, djur och människa och så långt de går är råvarorna ekologiska, eko-certifierade eller utvalt- processade för att värna om miljön. Produkterna är inte djurtestade och är fria från palmolja, silikoner, mineraloljor, PEG/PGG, mikroplaster, parfymer eller parabener. Värm i händerna innan du börjar massagen, applicera med lugna, mjuka strykningar. Om du använder som kroppsolja, smörj efter dusch/bad när kroppen fortfarande är lite fuktig. 500ml
c/o Gerd Neutral Massage Oil 500 ml


Jämför produkt c/o Gerd Neutral Massage Oil 500 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten c/o Gerd Neutral Massage Oil 500 ml i kategorin Massageolja här hos oss.

Kategori: Massageolja
Artikelnummer: 2950-154-0500
Visa fler

Från kunskapsbanken

Caracol

Caracol kan syfta på följande platser:

Gerd

Gerd kan avse: GERD – en vanlig orsak till symtomen halsbränna och sura uppstötningar, se Gastroesofageal refluxsjukdom Gerd (mytologi) – i nordisk mytologi en vacker jättinna Gerd (namn) – ett namn Gerd Island – en ö i Antarktis Gird (slätt) – slätt i Afghanistan Stora etiopiska renässansdammen (GERD eller TaIHiGe)

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".

You

You kan syfta på: You (låt av Robin Stjernberg) – en låt av Robin Stjernberg You (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2018