Catrice

Catrice Clean ID Mineral Eyeshadow Palette Vegan Natural Nude 10

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

De perfekt harmonierande 14 nyanserna i den veganska Mineral Eyeshadow Palette Natural Nude får ögonen att lysa. Med de högpigmenterade, mjuka nude- och guldnyanserna kan du skapa både naturliga osminkade looks och expressiva makeupstilar för kvällsbruk. Ögonskuggorna är veganska och utan mineraloljor, mikroplastpartiklar och silikon.
Catrice Clean ID Mineral Eyeshadow Palette Vegan Natural Nude 10


Jämför produkt Catrice Clean ID Mineral Eyeshadow Palette Vegan Natural Nude 10 online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Catrice Clean ID Mineral Eyeshadow Palette Vegan Natural Nude 10 i kategorin Ögonskugga här hos oss.

Kategori: Ögonskugga
Artikelnummer: 2552-413-0010
Visa fler

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Natural

Natural är det svenska reggaebandet Kalle Baahs andra studioalbum, utgivet 1992. Det är gruppens första album med texter på engelska.

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.