Sidan innehåller annonslänkar
Emma Ellingsen Beauty

Emma Ellingsen Beauty Color crush!

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Color Crush är inspirerad av trender med fokus på färgrik makeup, och är en färgsprakande palett med matta, klara färger som tillsammans utgör en enhetlig palett där alla de spännande färgerna är representerade, utöver tre shimmervarianter. Alla färgerna har valts ut noga av Emma, med tanke på olika kombinationer och looker.
Emma Ellingsen Beauty Color crush!


Jämför produkt Emma Ellingsen Beauty Color crush! online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Emma Ellingsen Beauty Color crush! i kategorin Ögonskugga här hos oss.

Kategori: Ögonskugga
Artikelnummer: 2851-100-0002
Visa fler

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Beauty

"Beauty" är en sång från 1996 av det amerikanska hårdrock / glam metalbandet Mötley Crüe. Den skrevs av Nikki Sixx, Tommy Lee och Scott Humphrey. Den finns med på albumet Generation Swine, och släpptes även som singel 1997. "Beauty" nådde en trettiosjunde (#37) placering på US Mainstream Rock.

Color

För videoredigeringsprogrammet Color, se Final Cut.Color är ett japanskt punkband som bildades 1985 i Osaka av Dynamite Tommy som ett år senare grundade det oberoende skivmärket Free-Will. De anses viktiga för utformningen av modet visual kei.