Caroline Svedbom

Caroline Svedbom Kaia Earring Rhodium Vintage Rose

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Kaia Earring Rhodium Vintage Rose från Caroline Svedbom är ett par creoler med vackert glitter. Klädda med Swarovskikristaller i en gammelrosa nyans och är fina att bära precis som de är eller i...


Jämför produkt Caroline Svedbom Kaia Earring Rhodium Vintage Rose online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Caroline Svedbom Kaia Earring Rhodium Vintage Rose i kategorin Örhängen här hos oss.

Kategori: Örhängen
Artikelnummer: 1234604
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rosenrot

Denna artikel handlar om växten rosenrot. För musikalbumet med samma namn, se Rosenrot (musikalbum). För singeln med samma namn, se Rosenrot (singel).Rosenrot (Rhodiola rosea, tidigare Sedum rosea) är en art i familjen fetbladsväxter. Arten förekommer i norra Europa, Pyrenéerna till Karpaterna, norra Asien, östra Nordamerika och Grönland. I Sverige är den vanlig i fjällen, men förekommer i mindre utsträckning även i Hälsingland, Norrbotten och Bohuslän. Den har fått sitt namn eftersom roten luktar som rosor. Några varieteter kan urskiljas: var. rosea - blir 20-30 cm hög. Bladen är 0,7-1,2 cm långa och fint tandade. Blomställningen är kvastlik och kronbladen gröngula.var. microphylla - blir 10-16 cm hög. Bladen är ca 3,5 cm långa, hela eller med få tänder mot spetsen. Blomställningen är huvudlik och kronbladen är gula.