Caroline Svedbom

Caroline Svedbom Petite Drop Stud Earring Rhodium Rose Peach

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Petite Drop Stud Earring Rhodium Rose Peach från Caroline Svedbom. Ett par nätta stift örhängen klädda med droppformade Swarovskikristaller i en rosa och orange nyans. Mått 7×5 mm


Jämför produkt Caroline Svedbom Petite Drop Stud Earring Rhodium Rose Peach online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Caroline Svedbom Petite Drop Stud Earring Rhodium Rose Peach i kategorin Örhängen här hos oss.

Kategori: Örhängen
Artikelnummer: 1234641
Visa fler

Från kunskapsbanken

Studio

En studio är ett rum för utveckling av olika typer av konst. Kan vara synonymt med ateljé. Med studio menas på franska en liten, möblerad lägenhet, ibland på ett hotell en rumsklass, där ett minikök kokvrå med tillbehör, (ibland kallat pentry) ingår.

Rosenrot

Denna artikel handlar om växten rosenrot. För musikalbumet med samma namn, se Rosenrot (musikalbum). För singeln med samma namn, se Rosenrot (singel).Rosenrot (Rhodiola rosea, tidigare Sedum rosea) är en art i familjen fetbladsväxter. Arten förekommer i norra Europa, Pyrenéerna till Karpaterna, norra Asien, östra Nordamerika och Grönland. I Sverige är den vanlig i fjällen, men förekommer i mindre utsträckning även i Hälsingland, Norrbotten och Bohuslän. Den har fått sitt namn eftersom roten luktar som rosor. Några varieteter kan urskiljas: var. rosea - blir 20-30 cm hög. Bladen är 0,7-1,2 cm långa och fint tandade. Blomställningen är kvastlik och kronbladen gröngula.var. microphylla - blir 10-16 cm hög. Bladen är ca 3,5 cm långa, hela eller med få tänder mot spetsen. Blomställningen är huvudlik och kronbladen är gula.