Emma Israelsson

Emma Israelsson Branch Cross Pin Earring Silver

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Branch Cross Pin Earring Silver från Emma Israelsson är ett par nätta stiftörhängen. Klädda med ett kors med yta likt en stam på ett träd. Mått 10×7 mm Material Silver


Beställ Emma Israelsson Branch Cross Pin Earring Silver på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Emma Israelsson Branch Cross Pin Earring Silver inom kategorin Örhängen.

Kategori: Örhängen
Artikelnummer: 1131054
Visa fler

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Pino

Pino är en tecknad figur som finns utgiven i en egen bokserie samt filmserie. Böckerna och filmerna vänder sig främst till barn upp till fyraårsåldern. Böckerna beskrivs av författarna som ett mellanting mellan pekböcker och böcker med handling. Pino skildras i enkla händelser som små barn kan relatera till. Pino ger sig ofta ut och leker men verkar också göra saker som vuxna gör, tex flyga flygplan eller arbeta som doktor. Den första boken om Pino kom ut 2002, och idag finns 24 stycken utgivna. Författare är Eva Pils och Agneta Norelid. Kenneth Anderson har gjort teckningarna. De 20 filmerna om Pino som har gjorts har visats på SVT:s Bolibompa och finns även utgivna på DVD. Pino förekommer även som CD-romspel, memoryspel och som leksak i form av nallebjörn.

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.