Sidan innehåller annonslänkar
Ellen

Ellen LN After Shave & Wax Gel 30 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

After Shave & Wax Gel som lugnar huden efter intimrakning och som med fördel kan användas på hela kroppen.Smörj på det rakade området och låt huden absorbera krämen. Smörj även ett par dagar efter rakning vid känslig hud.  30ml
Ellen LN After Shave & Wax Gel 30 ml


Jämför produkt Ellen LN After Shave & Wax Gel 30 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ellen LN After Shave & Wax Gel 30 ml i kategorin Rakning här hos oss.

Kategori: Rakning
Artikelnummer: 2136-108-0030
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ellen

För den tvåmastade skonaren byggd 1898, se S/Y Ellen Ellen är en dansk och engelsk kortform av det grekiska kvinnonamnet Helena. Det äldsta belägget i Sverige är från år 1824.Den 31 december 2014 fanns det totalt 25 337 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Ellen, varav 14 024 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag: 18 augusti, (1986-1992: 14 april, 1993-2000: 21 september)

Mölnlycke

Mölnlycke är en tätort och centralort i Härryda kommun i Västra Götalands län och kyrkby i Råda socken. Ett mindre antal fastigheter ligger dock i Mölndals och Partille kommuner. Mölnlycke ligger omkring en mil sydost om centrala Göteborg. Större delen av bebyggelsen består av villor, radhus och kedjehus. Trots den täta bebyggelsen har Mölnlycke många grönområden, bland annat Rådasjöns naturreservat och Finnsjöns friluftsområde. Genom centrum rinner Mölndalsån på sin väg från Landvettersjön (Gröen) till Rådasjön.

Angel

Angel eller angels kan syfta på: Angel (namn) – ett namn som används både som förnamn och efternamn samt personer med namnet Angel (auktor) – beteckningar vid biologisk namngivning för flera personer Angel Records – ett skivbolag bildat 1953 Angeldon – ett fiskeredskap som används vid isfiske Angel (Buffy och vampyrerna) – en rollfigur i serien Buffy och vampyrerna, men han blev så populär att han fick en egen serie, Angel Angel (Tekken) – en figur i spelserie en Tekken Warren Worthington III – en av grundmedlemmarna i X-Men, ursprungligen känd som Angel

Natural

Natural är det svenska reggaebandet Kalle Baahs andra studioalbum, utgivet 1992. Det är gruppens första album med texter på engelska.