c/o Gerd

c/o Gerd Eco Clean Face Canola 200 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

ECO CLEAN FACE CANOLA är en mild ansiktstvätt baserad på rapsolja för normal, torr och/eller mogen hy. Rengör din hud utan att torka ut och du slipper den strama känslan efteråt. Den löser upp smuts och orenheter och fungerar även att tvätta bort make-up med, även ögon make-up. Doftar milt och fräsch av pepparmynta, bivax och cypress. För vattenfast make-up rekommenderar vi prova Pure Jojoba Oil på en bomullstuss efter tvätten för att får bort det sista. c/o Gerd tillverkar ekologiska och naturliga skönhetsprodukter i sin egen fabrik i Jokkmokk. Produkterna tillverkas av råvaror som har liten eller ingen belastning för natur, djur och människa och så långt de går är råvarorna ekologiska, eko-certifierade eller utvalt- processade för att värna om miljön. Produkterna är inte djurtestade och är fria från palmolja, silikoner, mineraloljor, PEG/PGG, mikroplaster, parfymer eller parabener. Tuberna är gjorda av grön PE-plast. Fördelas på torr eller fuktig hy, massera sedan mjukt. Skölj med ljummet vatten. Har du mycket make-up kan du med fördel tvätta två gånger. 200ml
c/o Gerd Eco Clean Face Canola 200 ml


Jämför produkt c/o Gerd Eco Clean Face Canola 200 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten c/o Gerd Eco Clean Face Canola 200 ml i kategorin Rengöringsolja här hos oss.

Kategori: Rengöringsolja
Artikelnummer: 2950-119-0200
Visa fler

Från kunskapsbanken

Caracol

Caracol kan syfta på följande platser:

Gerd

Gerd kan avse: GERD – en vanlig orsak till symtomen halsbränna och sura uppstötningar, se Gastroesofageal refluxsjukdom Gerd (mytologi) – i nordisk mytologi en vacker jättinna Gerd (namn) – ett namn Gerd Island – en ö i Antarktis Gird (slätt) – slätt i Afghanistan Stora etiopiska renässansdammen (GERD eller TaIHiGe)

Eco

ECO eller Eco kan syfta på: ECO-klassificering – ett klassificeringssystem for schacköppningar Goma 2 eco – ett sprängämne Eco Örebro – en basketklubb ECO-92 – en FN-konferens i Rio de Janeiro 1992 Eco-driving – en bränslebesparande körteknik Eco (valuta) - är den framtida valutan för medlemmarna i ECOWAS som planeras för 2020. ECO Economic Cooperation Organization - en samarbetsorganisation för stater i Syd-, Väst- och Centralasien.

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.

Face

Face är Pugh Rogefeldts tionde album, utgivet 1983.