Caroline Svedbom

Caroline Svedbom Classic Drop Ring Rhodium Crystal

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

* Artikelnamn Classic Drop Ring Rhodium Crystal * Justerbar i storlek * Material Rhodiumpläterad mässing * Sten Selektivt utvalda kristaller av högsta möjliga kvalitet * Kollektion Drop...


Jämför produkt Caroline Svedbom Classic Drop Ring Rhodium Crystal online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Caroline Svedbom Classic Drop Ring Rhodium Crystal i kategorin Ringar här hos oss.

Kategori: Ringar
Artikelnummer: 100019100115
Visa fler

Från kunskapsbanken

Gringo

Denna artikel behandlar det spanska uttrycket. För tidskriften, se Gringo (tidskrift)Gringo är ett spanskt ord, belagt i europeisk spanska sedan slutet av 1780-talet, med betydelsen "främling".. I populärkultur i allmänhet och amerikanska filmer i synnerhet används ordet i synnerhet om nordamerikaner i Mexiko. I Brasilien används gringo om utlänningar i allmänhet, även andra latinamerikaner. Ursprungligen är gringo en förvanskning av griego i uttrycket "esto está en griego", "det är på grekiska", med betydelse att det är på ett språk man inte kan förstå. Det kan jämföras med uttrycket i svenskan "det är rena grekiskan" när något är oförståeligt.