Sidan innehåller annonslänkar
c/o Gerd

c/o Gerd Unisex Deodorant 60 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

UNISEX DEODORANTär en naturlig deodorant som bevarar den fräscha känslan hela dagen. Motverkar effektivt odör utan att irritera huden. Den doftar milt av eteriska oljor som inspirerats av en skogspromenad med myr- och hedmark i sinnet. Den innehåller varken parabener, alkohol eller aluminiumklorid. Om du inte har provat en naturlig deodorant förut, rekommenderar vi en invänjningsperiod om produkten inte är effektiv på en gång. Det kan ta allt från några dagar till någon månad, men det kan verkligen vara värt att ge det en chans. Om du är känslig rekommenderar vi att prova våran Neutral Deodorant istället, som är helt fri från tillsatt doft. c/o Gerd tillverkar ekologiska och naturliga skönhetsprodukter i sin egen fabrik i Jokkmokk. Produkterna tillverkas av råvaror som har liten eller ingen belastning för natur, djur och människa och så långt de går är råvarorna ekologiska, eko-certifierade eller utvalt- processade för att värna om miljön. Produkterna är inte djurtestade och är fria från palmolja, silikoner, mineraloljor, PEG/PGG, mikroplaster, parfymer eller parabener. Kan appliceras dagligen, efter dusch eller vid behov. Används på torr hud. 60ml
c/o Gerd Unisex Deodorant 60 ml


Beställ c/o Gerd Unisex Deodorant 60 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten c/o Gerd Unisex Deodorant 60 ml inom kategorin Roll-on.

Kategori: Roll-on
Artikelnummer: 2950-129-0060
Visa fler

Från kunskapsbanken

Caracol

Caracol kan syfta på följande platser:

Gerd

Gerd kan avse: GERD – en vanlig orsak till symtomen halsbränna och sura uppstötningar, se Gastroesofageal refluxsjukdom Gerd (mytologi) – i nordisk mytologi en vacker jättinna Gerd (namn) – ett namn Gerd Island – en ö i Antarktis Gird (slätt) – slätt i Afghanistan Stora etiopiska renässansdammen (GERD eller TaIHiGe)