Lavilin

Lavilin Roll-on Deodorant 72h Men Probiotic 80 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Lavilin Roll-on deodorant 72h Men är en aluminium-, paraben- och alkoholfri deodorant som ger dig ett 72-timmars skydd mot lukt i armhålorna med hjälp av probiotika. De goda bakterierna motverkar svettbakterier på ett naturligt sätt och effekten håller i upp till 3 dagar. Deodoranten innehåller aktiva naturliga ingredienser och en patenterad bio-balans formel. Dessutom är den fri från bikarbonat och alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på. Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt (träna, simma, sporta, osv.), vilket passar särskilt bra för dem som är aktiva och tränar mycket. Deodoranten är vattentålig, goda bakterier spolas inte bort av vatten. Har en mild och fräsch doft. När produkten är ny ligger kulan i låst läge och du måste rulla igång Lavilin deodorant roll-on först. När innehållet kommit ut på kulan rullar den lättare. Användning Applicera i mitten av armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inte fläckar men vänta ett par minuter så att den torkar innan du klär dig. Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar. 80 ml
Lavilin Roll-on Deodorant 72h Men Probiotic 80 ml


Beställ Lavilin Roll-on Deodorant 72h Men Probiotic 80 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Lavilin Roll-on Deodorant 72h Men Probiotic 80 ml inom kategorin Roll-on.

Kategori: Roll-on
Artikelnummer: 2770-101-0080
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kaxholmen

Kaxholmen är en tätort i Skärstads socken i Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen cirka 8 km norr om Huskvarna vid den gamla Grännavägen, (Riks 1:an till 1960). Antal invånare i tätorten uppgår till cirka 1 500.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.