Sidan innehåller annonslänkar
Ere Perez

Ere Perez Carrot Colour Pots Harmony

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett multi-tasking balm i naturligt krämformat! Denna smidiga kombination av rouge och läppstift har en perfekt konsistens som ger ett vackert, matt resultat som håller hela dagen. Innehåller antioxidantrik morot som återfuktar och mjukgör huden. Med detta veganska, mångsidiga balm får du omedelbart en vacker och naturlig färg på dina kinder och läppar. Produkten har en smidig storlek som lätt går ner i fickan och locket är försett med en praktisk spegel. Finns i 5 olika nyanser! FärgbeskrivningHarmony persika/ljusrosaHello vallmorödHappy röd med en hint av violettHealthy krämig karamellHoly bordeauApplicera produkten på kinderna med fingrar eller borste. Arbeta in med cirkulerande rörelser. Lägg till ytterligare ett lager för en djupare färg.Läppar Applicera med fingrar eller pensel och sprid ut genom att gnida läpparna lätt mot varandra.6,5 g
Ere Perez Carrot Colour Pots Harmony


Beställ Ere Perez Carrot Colour Pots Harmony på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ere Perez Carrot Colour Pots Harmony inom kategorin Rouge.

Kategori: Rouge
Artikelnummer: 2945-117-0002
Visa fler

Från kunskapsbanken

Perez

Perez eller Pérez kan avse:

Spots

Spots är en vik i Caymanöarna (Storbritannien). Den ligger i den östra delen av Caymanöarna, 170 km öster om huvudstaden George Town.