Sidan innehåller annonslänkar
Ere Perez

Ere Perez Carrot Colour Pots Healthy

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett multi-tasking balm i naturligt krämformat! Denna smidiga kombination av rouge och läppstift har en perfekt konsistens som ger ett vackert, matt resultat som håller hela dagen. Innehåller antioxidantrik morot som återfuktar och mjukgör huden. Med detta veganska, mångsidiga balm får du omedelbart en vacker och naturlig färg på dina kinder och läppar. Produkten har en smidig storlek som lätt går ner i fickan och locket är försett med en praktisk spegel. Finns i 5 olika nyanser! FärgbeskrivningHarmony persika/ljusrosaHello vallmorödHappy röd med en hint av violettHealthy krämig karamellHoly bordeauApplicera produkten på kinderna med fingrar eller borste. Arbeta in med cirkulerande rörelser. Lägg till ytterligare ett lager för en djupare färg.Läppar Applicera med fingrar eller pensel och sprid ut genom att gnida läpparna lätt mot varandra.6,5 g
Ere Perez Carrot Colour Pots Healthy


Jämför produkt Ere Perez Carrot Colour Pots Healthy online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ere Perez Carrot Colour Pots Healthy i kategorin Rouge här hos oss.

Kategori: Rouge
Artikelnummer: 2945-117-0001
Visa fler

Från kunskapsbanken

Perez

Perez eller Pérez kan avse:

Spots

Spots är en vik i Caymanöarna (Storbritannien). Den ligger i den östra delen av Caymanöarna, 170 km öster om huvudstaden George Town.