Sidan innehåller annonslänkar
c/o Gerd

c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist 100 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Hyaluronic Facial Mist är ansiktsmist som är fuktgivande, lugnande och pH-balanserande. Innehåller naturlig hyaluronsyra samt lugnande gurkvatten. Mjölksyra hjälper att balansera hudens pH. Den stärker hudens elasticitet och ger en fräsch känsla. Passar alla hudtyper. Kan användas som toner eller som uppfräschningsmist för den som arbetar i torra datormiljöer. c/o Gerd tillverkar ekologiska och naturliga skönhetsprodukter i sin egen fabrik i Jokkmokk. Produkterna tillverkas av råvaror som har liten eller ingen belastning för natur, djur och människa och så långt de går är råvarorna ekologiska, eko-certifierade eller utvalt- processade för att värna om miljön. Produkterna är inte djurtestade och är fria från palmolja, silikoner, mineraloljor, PEG/PGG, mikroplaster, parfymer eller parabener. Använd efter rengöring av huden, innan applicering av olja eller ansiktskräm. Håll ca 30 cm från ansiktet, den har en generös spray. Kan även användas under dagen som fuktboost. 100ml
c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist 100 ml


Jämför produkt c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist 100 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist 100 ml i kategorin Serum här hos oss.

Kategori: Serum
Artikelnummer: 2950-125-0100
Visa fler

Från kunskapsbanken

Caracol

Caracol kan syfta på följande platser:

Gerd

Gerd kan avse: GERD – en vanlig orsak till symtomen halsbränna och sura uppstötningar, se Gastroesofageal refluxsjukdom Gerd (mytologi) – i nordisk mytologi en vacker jättinna Gerd (namn) – ett namn Gerd Island – en ö i Antarktis Gird (slätt) – slätt i Afghanistan Stora etiopiska renässansdammen (GERD eller TaIHiGe)

Alchemist

Alchemist är ett album av Savant från 12 december 2012. Albumet innehåller 22 låtar.

1006

1006 (MVI) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.