Cera di Cupra

Cera di Cupra Anti Aging Eye Contour Serum 15 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med åren blir huden torrare och tunnare särskilt runt ögonen. Eye Contour Serum bidrar till att minska påsar under ögonen och rynkor kring ögonen.Serumet ger åter elasticiteten till huden, minskar svullnad och bidrar positivt till microcirculationen.Regu-Age® komplexet som är uppbyggt av peptider från soja- och riskliproteiner tillsammans med hyaluronsyra minskar påsarna, rynkorna och de fina linjerna runt ögonen.Rullkulan som sitter på tuben gör det lätt att applicera produkten kring ögonen och minska de mörka ringarna.AnvändningApplicera Cera di Cupra Eye Contour Serum varje dag på huden under och runt ögonen. 15 ml
Cera di Cupra Anti Aging Eye Contour Serum 15 ml


Beställ Cera di Cupra Anti Aging Eye Contour Serum 15 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Cera di Cupra Anti Aging Eye Contour Serum 15 ml inom kategorin Serum.

Kategori: Serum
Artikelnummer: 2816-100-0015
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.

Eye

Eye kan syfta på följande: Eye (sång) – bandet The Smashing Pumpkins

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.