Sidan innehåller annonslänkar
NORDIK

NORDIK Anti-wrinkle Face Serum 30 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ansiktsserum mot rynkorAktiv, anti-aging formel för daglig vård. Detta kraftfulla, vitamininfunderade och penetrerande serum minskar rynkor och skyddar din hud med en utmärkt vårdande komposition. Den är berikad med antioxidanter, grönkål, nyponolja och skvalan och är formulerad speciellt för att ge mild, effektiv vård och en perfekt effekt.Används varje dag för en fastare och mer silkeslen hud med en sund glöd. Tillverkad av naturliga och organiska ingredienser av hög kvalitet Unik kombination av ekologiska nordiska ingredienser Vegan-certifierad Hållbar återvinningsbar förpackning Tillverkad i Danmark För alla hudtyper och hudtoner.Förvara på en sval plats och inte direkt solljus.AnvändningAnvänd morgon och kväll. Applicera en liten mängd på din handflata.Använd fingertopparna och torka jämnt över ansiktet och nacken och massera försiktigt in i huden.Används under NORDIK dagkräm mot åldrande.Undvik ögonkontakt. Endast för extern användning.30 ml
NORDIK Anti-wrinkle Face Serum 30 ml


Jämför produkt NORDIK Anti-wrinkle Face Serum 30 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten NORDIK Anti-wrinkle Face Serum 30 ml i kategorin Serum här hos oss.

Kategori: Serum
Artikelnummer: 2872-103-0030
Visa fler

Från kunskapsbanken

Nordik

NORDIK Nordisk kommitté för konsthistoria är en förening för konsthistoriker från universitet, museer och andra sektorer i de nordiska länderna. NORDIK grundades i Helsingfors 1984 för att förstärka forskningssamarbeten mellan nordiska konsthistoriker. En av de viktigaste uppgifterna för föreningen har varit att anordna NORDIK-konferenser vart tredje år, som alternerar mellan de deltagande länderna. Från och med NORDIK VIII 2006 har det huvudsakliga konferenspråket varit engelska och NORDIK är öppet för deltagare från hela världen. NORDIK:s styrelse består av representanter från Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige. Styrelsen väljs på tre år av NORDIK:s generalförsamling som sammanträder i samband med konferenserna. Den nuvarande styrelsen valdes i samband med NORDIK:s tionde konferens, som hölls i Stockholm 2012. Ordförande för NORDIK är prof. Jeff Werner, Stockholms universitet. Övriga svenska styrelsemedlemmar är Johanna Rosenqvist Lunds universitet och Christina Wistman Jamtli.

Face

Face är Pugh Rogefeldts tionde album, utgivet 1983.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.