Sidan innehåller annonslänkar
Beauty PRO

Beauty PRO Spa At Home Gift Set

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beauty Pro’s snabbverkande intensivmasker ger en omedelbart vårdande effekt medresultat som både syns och känns. En lyxig trio föryngrande masker för hemmabehandling, perfekta innan julens alla festligheter. Kitet innehåller1 st Thermotherapy Gold Foil Mask En självuppvärmande sheetmask som förstärker huden med en blandning av grönt te, hyaluronsyra, Q10 och C-vitamin. Den tillför fukt, lugnar irritation, balanserar hudtonen och återställer ungdomlig lyster. Vid applicering reflekteras den naturliga kroppstemperaturen mot folien och skapar en värmande effekt som hjälper till att förbättra absorptionen av ingredienser. Din hud får en förnyad energi, fräschör och jämnare hudton.1 st Detoxifying Mask Upplev en unik rengöring med denna självskummande sheetmask som rengör huden från smuts, olja och orenheter. Masken appliceras enkelt och kommer bubbla upp för att skapa en mikromassage för huden, porerna rengörs på djupet och envisa pormaskar reduceras. Masken är genomdränkt av aktivt kol och ett AHA-komplex som förfinar porer och minskar överskottsolja på en aknebenägen hud. Efter bara 10 minuter blir huden klarare, renare, fräschare och mer fast. 1 st Eye Therapy under Eye Mask En intensiv och kylande ögonbehandling som reducerar mörka ringar, minimerar utseendet på fina linjer, rynkor och svullnad samtidigt som den ger näring, ökar elasticiteten och fastheten. Allt för att väcka upp ett trött ögonområde. Ögonpadsen är infuserade med energigivande ingredienser så som grönt te, aloe vera och marinbaserat kollagen, ingredienser som lindrar effekterna av trötta, svullna och puffiga ögon. Denna lugnande och avkopplande behandling återfuktar och ger näring till huden runt ögonområdet på bara 15–20 minuter.
Beauty PRO Spa At Home Gift Set


Beställ Beauty PRO Spa At Home Gift Set på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Beauty PRO Spa At Home Gift Set inom kategorin Sheet Mask.

Kategori: Sheet Mask
Artikelnummer: 2127-120-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Beauty

"Beauty" är en sång från 1996 av det amerikanska hårdrock / glam metalbandet Mötley Crüe. Den skrevs av Nikki Sixx, Tommy Lee och Scott Humphrey. Den finns med på albumet Generation Swine, och släpptes även som singel 1997. "Beauty" nådde en trettiosjunde (#37) placering på US Mainstream Rock.

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix

Ateljé

Ateljé är en arbetslokal för en konstnär. En ateljé är oftast ändamålsenlig, och har de utrymmen och framförallt det ljusinsläpp som krävs för den konstnärliga verksamheten. Ateljéer används även av till exempel formgivare, silversmeder, fotografer och grafiker. Med ateljévåning menas ofta en våning belägen högst upp i ett hus med stora fönster, eventuellt takfönster.