Sidan innehåller annonslänkar
Aleppo

Aleppo Aleppotvål 30% lagerbärsolja eco

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Aleppotvålen innehåller enbart naturlig olivolja, lagerbärsolja samt vatten. ( eco cert)Generellt kan sägas att desto högre innehåll av lagerbärsolja desto mer välgörande för problemhud.Denna tvål innehåller 30% lagerbärsolja samt är eco cert. Tvålen är mycket vårdande och passar även bra för torr och känslig hud.Tvålen kan med fördel även användas till hårtvätt.Lagerbärsoljan är antiseptisk, vilket ger en mycket hygienisk tvål utan uttorkande egenskaper.Den höga kvalitén och dess renhet gör även tvålarna lämplig som babytvål. Tvålarna kan användas som både kropp och ansiktstvål.Tvålarna fungerar utmärkt som sminkborttagning.På grund av lagerbärsoljans antiseptiska, återfettande samt milda egenskaper är tvålen även en utmärkt intimtvålTvålarna kan även användas för fläckborttagning på kläder (fettfläckar).Till sist kan nämnas att tvålarna även löddrar i saltvatten.Tvålarna innehåller enbart oljor av mycket hög kvalité. Så den tvål du håller i din hand är inte vilken tvål som helst utan även ett mångtusenårigt hantverk som var ytterst nära att försvinna pga. konflikten i Syrien. Vi är därför också glada att vi kan bistå i att bevara detta fina hantverk.Lite tips och praktisk information-Om man vill dela tvålen går detta bäst med en tunn ståltråd, alt vass och uppvärmd kniv.-Vid förvaring i badrum är det fördelaktigt med en tvålkopp med någon form av uppsamlingsutrymme under. De fina oljorna som samlas där kan med fördel användas som hårvax m.m. Ställ den gärna på högkant efter avsköljning-Eftersom lagerbärsolja är antiseptisk behöver man inte vara rädd för ytan på tvålen blir ohygienisk vid förvaring i tex tvålkopp.-Den optimala antiseptiska samt vårdande effekten fås genom att man tvättar sig två gånger, vid andra intvålningen kan man låta lagerbärsoljan verka enn kort stund (15-20 sek) innan avsköljning. Fungerar även utmärkt för behandling vid problem i hårbotten.-Om man under en längre tid använt tvål/schampo med syntetiska tillsatser, upplever en del personer att huden initialt blir torr vid användning av Aleppo tvål. Denna torrhet kan bero på att hudens egna återfettningsprocess har kommit i obalans. Detta förvinner oftast efter en tids regelbunden användning av Aleppo tvålarna.200 g
Aleppo Aleppotvål 30% lagerbärsolja eco


Beställ Aleppo Aleppotvål 30% lagerbärsolja eco på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Aleppo Aleppotvål 30% lagerbärsolja eco inom kategorin Shower Gel.

Kategori: Shower Gel
Artikelnummer: 2856-103-0200
Visa fler

Från kunskapsbanken

Aleppo

Aleppo (arabiska: حلب (Halab), franska: Alep, kurdiska: Heleb, armeniska: Հալեպ (Halep), turkiska: Halep) är en stad i norra Syrien, och är den administrativa huvudorten för Aleppoprovinsen. Den var med sina 2,1 miljoner invånare landets folkrikaste stad 2004 (vid den senast genomförda folkräkningen). Staden har en lång historia och var känd som en viktig handelsstad redan under det andra årtusendet f.Kr. År 1986 utnämndes den gamla stadskärnan i Aleppo av Unesco till ett världsarv, vilket under 2010-talet skadats svårt av striderna under det syriska inbördeskriget.

Eco

ECO eller Eco kan syfta på: ECO-klassificering – ett klassificeringssystem for schacköppningar Goma 2 eco – ett sprängämne Eco Örebro – en basketklubb ECO-92 – en FN-konferens i Rio de Janeiro 1992 Eco-driving – en bränslebesparande körteknik Eco (valuta) - är den framtida valutan för medlemmarna i ECOWAS som planeras för 2020. ECO Economic Cooperation Organization - en samarbetsorganisation för stater i Syd-, Väst- och Centralasien.

Angel

Angel eller angels kan syfta på: Angel (namn) – ett namn som används både som förnamn och efternamn samt personer med namnet Angel (auktor) – beteckningar vid biologisk namngivning för flera personer Angel Records – ett skivbolag bildat 1953 Angeldon – ett fiskeredskap som används vid isfiske Angel (Buffy och vampyrerna) – en rollfigur i serien Buffy och vampyrerna, men han blev så populär att han fick en egen serie, Angel Angel (Tekken) – en figur i spelserie en Tekken Warren Worthington III – en av grundmedlemmarna i X-Men, ursprungligen känd som Angel

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.