Björn Axén

Björn Axén Björn Axén Root Concealer Medium Brown

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Root Concealer Medium Brown täcker temporärt grå utväxt och ofärgad utväxt. Unik sprayapplikator förenklar applicering och skapar en naturlig look. Färgen avtar gradvis efter en schamponering.Den mellanbruna nyansen passar de flesta bruna nyanser. Parfymfri.80ml
Björn Axén Björn Axén Root Concealer Medium Brown


Beställ Björn Axén Björn Axén Root Concealer Medium Brown på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Björn Axén Björn Axén Root Concealer Medium Brown inom kategorin Utväxt.

Kategori: Utväxt
Artikelnummer: 1000-142-0001
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

Root

root är de facto-standard för och det gängse namnet på administratörskontot i Unix och Unixliknande operativsystem. En användare som är (eller kan bli) root kan göra vad som helst med systemet. Internt använder operativsystemkärnan och de flesta bibliotek och datorprogram användarnumret (uid) och det avgörande för kontots rättigheter är att användarnumret är 0. Kontot roots hemkatalog är vanligen /root. Orsaken till att administratörens hemkatalog inte befinner sig under /home, som de övriga användarnas, är att /home kan finnas på en annan partition, eventuellt ansluten via en annan dator (se NFS). Genom att /root ligger på samma partition som / finns katalogen tillgänglig genast vid start och också i problemsituationer. Root är också benämningen på den högsta nivån i filträdet. Sökvägen till denna punkt är ett framåtlutat snedstreck "/". Det utläses "root" (vilket kan ge upphov till hopblandning med sökvägen till roots hemkatalog) eller försvenskat "rotkatalogen" eller "roten".

Brown

Brown kan syfta på: Brown (efternamn) – ett efternamn samt personer med namnet Brown Boveri – ett tidigare schweiziskt företag Brown University –ett universitet i Rhode Island, USA David Brown Ltd. – ett brittiskt verkstadsföretag och tidigare traktortillverkare. Murphy Brown – en amerikansk komediserie från 1988-1998

Irene

Irene (även Iréne och Iren) är ett kvinnonamn med grekiskt ursprung, Eirene (Ειρηνη), med betydelsen fred. Det äldsta belägget i Sverige är från år 1814.I den grekiska mytologin var Eirene fredens gudinna. Namnet var ett modenamn mellan 1920 och 1950.[källa behövs]Den 31 december 2014 fanns det totalt 57 811 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Irene, Iréne eller Iren, varav 12 397 bar det som tilltalsnamn.En variant på namnet Irene i finsk- och rysktalande trakter kan vara Yrja. Enligt Statistiska Centralbyrån fanns det i december 2007 12 st. kvinnor som hade förnamnet Yrja. Av dessa hade 8 namnet som tilltalsnamn/förstanamn. Namnsdag: 5 april (sedan 2001, 1986–2000 4 april)