Sidan innehåller annonslänkar
Acqua Di Parma

Acqua Di Parma

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En ny doft som är extremt feminin och rik på känslor, vackert förpackad i en presentförpackning dekorerad med de känsliga tonerna av blomman som det är inspirerad av. Det är som att ge en bukett nyklippta rosor. En 50 ml Eau de Parfume, med två kostnadsfria doftprodukter en 50 ml Velvet Body Cream och en 50 ml Velvet Bath Gel.
Acqua Di Parma


Beställ Acqua Di Parma på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acqua Di Parma inom kategorin Parfym.

Kategori: Parfym
Artikelnummer: 2217-170-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.

Abercrombie

Abercrombie kan syfta på: Abercrombie & Fitch – varumärke förkläder Abercrombie (efternamn) – ett efternamn samt personer med namnet