Camilla Pihl Cosmetics

Camilla Pihl Cosmetics Skin Beauty Moisture Boost Overnight Mask 125

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Skin Camilla Pihl Beauty Moisture Boost Overnight Face Mask är en vacker ansiktsmask som gör underverk för huden medans du sover. Masken "kapslar in" fukt i huden och skapar en barriär som hjälper till att bilda ett yttre skyddande skikt, samt kapslar in de produkter som appliceras under, till exempel Skin Camilla Pihl Anti-Age Serum. Ansiktsmasken gör att du vaknar upp med en återfuktad, utvilad hud med lyster. Användning Använd som det sista steget i din hudvårdsrutin före du lägger sig. Lägg masken på rengjord hud över hela ansiktet och låt den verka under natten. Skölj av på morgonen. Använd 2-3 gånger i veckan. Varför ska man använda fuktmask? För att upprätthålla ett ungt och friskt utseende är huden beroende av fukt. Under dagen utsätts huden för yttre påverkan såsom vind, sol, föroreningar och stress. Dessa effekter gör huden extra sårbar, vilket innebär att den behöver extra skydd och vård. Ju mer stressad och sårbar huden är, desto mer fukt kommer den att förlora. På natten arbetar huden med att förnyas, och det är då en strålande möjlighet att tillföra huden extra hjälp i form av effektiva och närande produkter för att återställa och förbereda huden för en ny dag. När man sover är alltså huden mer mottaglig för de aktiva ingredienserna och därför maximeras effektera av produkterna medan man sover. Slösa inte bort möjligheten till att ge din hud den vård den både behöver och förtjänar genom att applicera ansiktskräm som du gör på morgonkvisten. 125 ml
Camilla Pihl Cosmetics Skin Beauty Moisture Boost Overnight Mask 125


Beställ Camilla Pihl Cosmetics Skin Beauty Moisture Boost Overnight Mask 125 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Camilla Pihl Cosmetics Skin Beauty Moisture Boost Overnight Mask 125 inom kategorin Ansiktsmask.

Kategori: Ansiktsmask
Artikelnummer: 2251-136-0125
Visa fler

Från kunskapsbanken

Camilla

Camilla eller Kamilla är ett kvinnonamn av latinskt ursprung som betyder offertjänarinna. Det äldsta belägget i Sverige är från 1817.Namnet hade en popularitetsperiod på 1960- och 1970-talen.[källa behövs]Den 31 december 2014 fanns det totalt 35 670 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Camilla eller Kamilla, varav 26 392 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag: 7 mars sedan 2001. Under åren 1986–2000: 20 oktober.

Pihl

Pihl är ett svenskt efternamn som 2018 bars av 2 294 personer. Pihl var ett vanligt soldatnamn.

Skin

Skin kan avse: Skin (sångare) – brittisk sångerska och låtskrivare (Deborah Dyer) Skin (tecknad serie) – Skin (film) – brittisk-sydafrikansk film från 2008 Skin (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2003

Beauty

"Beauty" är en sång från 1996 av det amerikanska hårdrock / glam metalbandet Mötley Crüe. Den skrevs av Nikki Sixx, Tommy Lee och Scott Humphrey. Den finns med på albumet Generation Swine, och släpptes även som singel 1997. "Beauty" nådde en trettiosjunde (#37) placering på US Mainstream Rock.