Cera di Cupra

Cera di Cupra Moisturizing Anti-Stress Energising Mask 75 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En intensiv och närande ansiktsmask och behandling för din hud. Minskar tecken på trötthet och tar bort rester av smog och annan orenhet som lätt sätter sig på huden. Ger en fräsch och ren hy på djupet.Innehåller CellShield AP™ en mickroalg med högt innehåll av proterin, omega 3 och antioxidanter tillsammans med lugnande aloe vera. Ett riktigt skönhetselixir för ditt ansikte.Ansiktsmasken är rik på näringsämnen minskar stress och ger lyster till din hy. Bidrar positivt för att behålla hudens naturliga fuktbalans.AnvändningApplicera ansiktsmasken och låt verka i 5-10 minuter innan du sköljer av den med ljummet vatten eller en blöt handduk.75 ml
Cera di Cupra Moisturizing Anti-Stress Energising Mask 75 ml


Beställ Cera di Cupra Moisturizing Anti-Stress Energising Mask 75 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Cera di Cupra Moisturizing Anti-Stress Energising Mask 75 ml inom kategorin Ansiktsmask.

Kategori: Ansiktsmask
Artikelnummer: 2816-130-0075
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.