Eleven Australia

Eleven Australia Gentle Hydrate Conditioner Bar 70 g

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En balsamkaka som kan användas varje dag för att återfukta, stärka och ge näring till hår och hårbotten. Härlig doft av päron. Den har en 100% biologiskt nedbrytbar förpackning och innehåller fina naturliga ingredienser, vilket gör den bra för både ditt hår och vår jord. Praktisk att ha med sig på resan. Vegansk och glutenfri. INGREDIENSER OCH FÖRDELARSheasmör Vårdar och hjälper till att reparera håret.Olivolja Återfuktar håret och har mjukgörande egenskaper.Kokosolja Hjälper håret att bibehålla protein.Arganolja Skyddar håret mot stylingskador och fria radikaler för att förhindra att håret går av.Hydrolyserat sojaprotein Ger håret styrka.Hydrolyserat veteprotein Hjälper till att göra håret glansigt, mjukt och följsamt.Hydrolyserade jojobaestrar Vårdar hårbotten, återfuktar hårsäckarna och förhindrar torrhet.ANVÄNDNINGMassera balsamkakan mot vått hår med kammande rörelser eller gnid den mellan händerna. Arbeta in balsam i längder och toppar. Skölj. 70g
Eleven Australia Gentle Hydrate Conditioner Bar 70 g


Jämför produkt Eleven Australia Gentle Hydrate Conditioner Bar 70 g online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eleven Australia Gentle Hydrate Conditioner Bar 70 g i kategorin Conditioner här hos oss.

Kategori: Conditioner
Artikelnummer: 1976-166-0070
Visa fler

Från kunskapsbanken

Australia

Australia kan syfta på:

Barber

Barber kan syfta på: Barber, Curaçao – en ort i Curaçao Barber (auktor) - Barber (fisk) - ett släkte med ett 140-tal arter av små sötvattensfiskar Barber County – ett administrativt område i delstaten Kansas, USA, Barber Glacier – en glaciär i Antarktis Barber-myntningen – en myntning av amerikanska dimes Barber Motorsports Park – en racerbana belägen i utkanten av Birmingham, Alabama, USA. Barber Passage – en strömfåra i Kanada Ruisseau Barber – ett vattendrag i Kanada

Åberg

Åberg är ett vanligt svenskt efternamn som kan stavas på något olika sätt. Den 31 december 2019 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna Åberg 10 210 Åbergh 41 Aaberg 22 Åhberg 10Tillsammans blir detta 10 283 personer, vilket ger namnet plats nummer 77 på listan över Sveriges vanligaste efternamn.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.