Acca Kappa

Acca Kappa White Moss Deodorant Spray 125 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

White Moss Deodorant Spray är skapad för dig med känslig hy. Innehåller vårdande aloe vera och trollhassel. Rik på naturliga ingredienser som bekämpar dålig lukt under armarna. Respekterar hudens naturliga balans.Naturliga ingredienser som aloe vera, propolis och trollhassel.Rik på aminosyror, antioxidander som vårdar känslig hy.Fräscht doftande - White Moss Acca Kappa.125ml
Acca Kappa White Moss Deodorant Spray 125 ml


Beställ Acca Kappa White Moss Deodorant Spray 125 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acca Kappa White Moss Deodorant Spray 125 ml inom kategorin Deostick.

Kategori: Deostick
Artikelnummer: 2392-142-0125
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kappa

Kappa kan syfta på: Kappa (bokstav) – en bokstav i det grekiska alfabetet Kappa (plagg) – samlande benämning på olika typer av ytterplagg Kappa (avhandling) – en sammanfogande text som integrerar olika delar i en sammanläggningsavhandling Kappa (matematiktävling) – en tävling i matematik för lärare Valvkappa – det kupiga fältet mellan bågar och valvribbor i ett valv Kappa (mytologisk gestalt) – en gestalt i japansk mytologi Kappa (företag) – ett internationellt klädmärke och sportutrustningstillverkare Lancia Kappa – en italiensk personbil Kappa – ett parti av rynkat tyg på möbler och gardiner, se volang Kappa - En emoji på twitch som betyder att man är sarkastisk eller skojar

Moss

Moss är en stad och tätort i Norge. Den är centralort i Moss kommun, Østfold fylke, men tätorten sträcker sig även in i grannkommunerna Rygge (7 584 av invånarna) och Vestby (5 480) Konventionen i Moss är ett fredsavtal mellan Sverige och Norge, som undertecknades i Moss den 14 augusti 1814, Sverige har haft fred sedan dess.

Abena

Abena kan syfta på följande platser:

Rihanna

Robyn Rihanna Fenty, mer känd under artistnamnet Rihanna, född 20 februari 1988 i St. Michael på Barbados, är en barbadisk sångare, skådespelare och affärskvinna. Hon slog igenom internationellt 2005 med sin debutsingel "Pon de Replay". Hon är grundare av kosmetikamärket Fenty Beauty.