Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Colonia Essenza Deodorant Stick 75 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En deodorant som använder doften av Colonia Assoluta för att ge en känsla av fräschör och välbefinnande som varar hela dagen.75ml
Acqua Di Parma Colonia Essenza Deodorant Stick 75 ml


Jämför produkt Acqua Di Parma Colonia Essenza Deodorant Stick 75 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acqua Di Parma Colonia Essenza Deodorant Stick 75 ml i kategorin Deostick här hos oss.

Kategori: Deostick
Artikelnummer: 2217-110-0075
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.

Abena

Abena kan syfta på följande platser:

Rihanna

Robyn Rihanna Fenty, mer känd under artistnamnet Rihanna, född 20 februari 1988 i St. Michael på Barbados, är en barbadisk sångare, skådespelare och affärskvinna. Hon slog igenom internationellt 2005 med sin debutsingel "Pon de Replay". Hon är grundare av kosmetikamärket Fenty Beauty.