Sidan innehåller annonslänkar
Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Hair Mist Collectione

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Et måste-ha-set för vackert hår med mjuka toner av dina favorit Le Nobili dofter. Kommer i 7 ml sprayformat, varje hårmist är berikad med en sensitiv conditioner som lämnar håret mjukt och doftande med ikoniska noter. Limited edition ask med den kinesiska konstnären Oamuls lysande dekor. Magnolia Nobile En doft som uttrycker raffinerad kvinnlighet. En komposition av förtrollande sofistikerade ackord, som öppnar med kristalliska noter av bergamott och citron för att smälta in i en rik bukett av blommor där magnolia är den obestridda drottningen tillsammans med jasmin och tuberos. Den eleganta basen är yppig med sandelträ, patchouli och vetivergräs. Rosa Nobile En vällukt genomsyrad av en utsökt grace. Av alla blommor har rosen har den mest komplexa doften. Acqua di Parma skapar Rosa Nobile från en variant av hundrabladsros som bara växer i Italien.Med en unik charm i sin grundläggande struktur, vars bas avslöjar sofistikerade nyanser för en feminin och rik väldoft.Peonia Nobile Den elegant doft utstrålar en oförglömlig arom, där charmen av blomman blandat med sina sensuella dynamik. Peonia symboliserar lycka och glädje äktenskap där samtidigt speglar också den romantiska kärlekshistorier med sin fina och ihållande parfym.
Acqua Di Parma Hair Mist Collectione


Beställ Acqua Di Parma Hair Mist Collectione på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acqua Di Parma Hair Mist Collectione inom kategorin Leave-In.

Kategori: Leave-In
Artikelnummer: 2217-249-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.

Alchemist

Alchemist är ett album av Savant från 12 december 2012. Albumet innehåller 22 låtar.