Sidan innehåller annonslänkar
AHA Cleansing Research

AHA Cleansing Research Peeling Lotion 200 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Peeling Lotion har sju olika användningsområden förberedande vård, fuktgivning, ersättning för ansiktstvätt, avlägsnar döda hudceller, avlägsnar överdriven talg och jämnar ut hudtoner. Med tre olika slags fuktgivande ingredienser som utvunnits från äpplen ger Peeling Lotion en djup återfuktning och rengöring av hyn med en mild känsla, vilket lämnar hyn återfuktad och len. AnvändningEfter att ha tvättat ansiktet, applicera en lämplig mängd på en bomullstuss och sprid ut över hela ansiktet. Du behöver inte skölja av efteråt. På morgonen kan den också användas istället för ansiktsrengöringsprodukter. 200 ml
AHA Cleansing Research Peeling Lotion 200 ml


Beställ AHA Cleansing Research Peeling Lotion 200 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten AHA Cleansing Research Peeling Lotion 200 ml inom kategorin Peeling.

Kategori: Peeling
Artikelnummer: 2910-101-0200
Visa fler

Från kunskapsbanken

Aha

Aha (mer korrekt Hor-Aha) anses vara den första faraon under Egyptens första dynasti. Han infogade gudanamnet Horus till sitt namn och är sålunda känd som Hor-Aha. Aha har även identifierats som den legendariska riksenaren Menes. Aha var den första kung som lät bygga sin grav i Sakkara nära Memfis, rikets nya huvudstad. Radiometriska mätningar publicerade 2013 i daterar början på Ahas regeringstid med 68% sannolikhetsintervall mellan 3111 och 3045 f.Kr.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.