Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Barbiere Pumice Face Scrub 75 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

För att ge maximal komfort och minimera hudfel, är denna exfolierande ansiktsskrubba kännetecknad av en mild formel innehållande en blandning av högkvalitativa oljor och Pumice granuler. Det rensar orenheter medan mikrogranuler från pimpsten tar bort döda hudceller och bygger upp för ett fräschare ansikte.75 ml
Acqua Di Parma Barbiere Pumice Face Scrub 75 ml


Beställ Acqua Di Parma Barbiere Pumice Face Scrub 75 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acqua Di Parma Barbiere Pumice Face Scrub 75 ml inom kategorin Peeling.

Kategori: Peeling
Artikelnummer: 2217-191-0075
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.

Face

Face är Pugh Rogefeldts tionde album, utgivet 1983.