Sidan innehåller annonslänkar
Ere Perez

Ere Perez Tapioca Cheek Colour Paris

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tapioca Cheek Colour är en lyxig rouge som snabbt och enkelt ger en aning skimmer och en diskret färg på kinderna. Det enfärgade, pressade pudret av tapioka slätar ut huden, återfuktar och ger kinderna en fin lyster. Ta färg på borsten, skaka av överflödigt puder och fördela på kinderna för att få en naturlig, hälsosam färgton. Lägg på ett ytterligare färgskikt om så önskas.6,5 g
Ere Perez Tapioca Cheek Colour Paris


Beställ Ere Perez Tapioca Cheek Colour Paris på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ere Perez Tapioca Cheek Colour Paris inom kategorin Rouge.

Kategori: Rouge
Artikelnummer: 2945-116-0001
Visa fler

Från kunskapsbanken

Perez

Perez eller Pérez kan avse:

Paris

Paris (franskt uttal: [paʁi] ( lyssna)) är Frankrikes huvudstad och en världsstad med månghundraårig historia som en av världens mest betydande städer. Staden är belägen vid floden Seine och grundades av romarna under namnet Lutetia. Paris utgör ett eget departement i regionen Île-de-France. Staden delas in i 20 arrondissement. Paris innerstad har cirka 2,2 miljoner invånare och med förorter över 11 miljoner invånare. Paris är ett av världens viktigaste affärs- och kulturcentrum. Som en av de mest betydelsefulla globala städerna är Paris även ett viktigt politiskt, teknologiskt och konstnärligt centrum, samt ansedd som modets och gastronomins huvudstad.Paris besöks årligen av cirka 30 miljoner utländska turister. År 2019 rankades staden som den andra mest besökta i världen, efter Bangkok. Populära turistattraktioner är bland annat Eiffeltornet, Notre-Dame, Sacré-Cœur, Louvren, Triumfbågen och Champs-Élysées. Staden är även en av världens dyraste (tvåa bakom Singapore).