Sidan innehåller annonslänkar
A Dog Says Woof

A Dog Says Woof So White Shampoo 500 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Så White Shampoo är speciellt designad för att friska upp vit päls och ta bort fläckar. Schampots blå / violetta färgpigment minskar gulaktiga nyanser och ger en lysande vit päls. Det gör en tråkig päls mer livlig och vitare. Detta schampot är berikat med ren olivolja som är full av essentiella fettsyror, polyfenoler och vitaminer. Det gör pälsen slät, blank och sammet. Parfymen är baserad på den intensiva doften av rosor, i kombination med en delikat antydan till violer. Doften håller länge med en varm och elegant touch av mysk och pulverformiga basnoter. Innehåller inga parabener, silikoner eller fenoxietanol för att förhindra giftiga ämnen. 500 ml
A Dog Says Woof So White Shampoo 500 ml


Beställ A Dog Says Woof So White Shampoo 500 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten A Dog Says Woof So White Shampoo 500 ml inom kategorin Shampoo.

Kategori: Shampoo
Artikelnummer: 2731-101-0500
Visa fler

Från kunskapsbanken

A

A [ɑː]  är den första bokstaven i det moderna latinska alfabetet.

Says

Says är en ort och tidigare kommun i regionen Landquart i kantonen Graubünden, Schweiz. Kommunen Says inkorporerades i kommunen Trimmis den 1 januari 2008.

Blossom

Blossom är en amerikansk situationskomedi TV-serie som sändes på NBC mellan 1990 och 1995 (5 säsonger, 114 avsnitt). Serien skapades av Don Reo. Serien har sänts i svensk TV i flera omgångar.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.