Acca Kappa

Acca Kappa White Moss Shampoo For Delicate Hair 250 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

White Moss Shampoo for Delicate Hair är ett extra återfuktande hårschampo från Acca Kappa Italien. Innehåller vegetabiliskt keratin som reparerar och skyddar ditt hår. Härlig och fräsch doft av vitmossa.Kan användas dagligen.Rengör håret skonsamt.Keratin tillsammans med aminosyror vårdar och stärker ditt hår.Ger en naturlig glans.Innehåller hamamelisextrakt med sina vårdande antioxidanter.Fri från SLS, parabener och GMO.250ml
Acca Kappa White Moss Shampoo For Delicate Hair 250 ml


Beställ Acca Kappa White Moss Shampoo For Delicate Hair 250 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acca Kappa White Moss Shampoo For Delicate Hair 250 ml inom kategorin Shampoo.

Kategori: Shampoo
Artikelnummer: 2392-117-0250
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kappa

Kappa kan syfta på: Kappa (bokstav) – en bokstav i det grekiska alfabetet Kappa (plagg) – samlande benämning på olika typer av ytterplagg Kappa (avhandling) – en sammanfogande text som integrerar olika delar i en sammanläggningsavhandling Kappa (matematiktävling) – en tävling i matematik för lärare Valvkappa – det kupiga fältet mellan bågar och valvribbor i ett valv Kappa (mytologisk gestalt) – en gestalt i japansk mytologi Kappa (företag) – ett internationellt klädmärke och sportutrustningstillverkare Lancia Kappa – en italiensk personbil Kappa – ett parti av rynkat tyg på möbler och gardiner, se volang Kappa - En emoji på twitch som betyder att man är sarkastisk eller skojar

Moss

Moss är en stad och tätort i Norge. Den är centralort i Moss kommun, Østfold fylke, men tätorten sträcker sig även in i grannkommunerna Rygge (7 584 av invånarna) och Vestby (5 480) Konventionen i Moss är ett fredsavtal mellan Sverige och Norge, som undertecknades i Moss den 14 augusti 1814, Sverige har haft fred sedan dess.

Bamford

Bamford är en ort och civil parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Derbyshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 230 km nordväst om huvudstaden London. Bamford ligger 255 meter över havet och antalet invånare är 1 184.Terrängen runt Bamford är lite kuperad. Den högsta punkten i närheten är 421 meter över havet, 1,0 km norr om Bamford. Runt Bamford är det tätbefolkat, med 530 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Sheffield, 14,9 km öster om Bamford. Trakten runt Bamford består i huvudsak av gräsmarker.Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 7 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 14 °C, och den kallaste är februari, med 0 °C.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.