L:A Bruket

L:A Bruket Activating Root Extract Mask 24 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En aktiverande, naturlig, 100% biologiskt nedbrytbar biocellulosamask indränkt i 24 ml serum. Arket är tillverkat av ultrafina fibrer av cellulosa som produceras av mikroorganismer under jäsning av kokosnötsjuice. Innehåller tre olika aktiverande rotextrakt som jämnar ut hudtonen och ge huden en glöd och lyft. Motverkar effektivt mörka fläckar, slapp hud och uttorkning. Ekologiska och / eller naturliga ingredienser. 24 ml
LA Bruket Activating Root Extract Mask 24 ml


Jämför produkt L:A Bruket Activating Root Extract Mask 24 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten L:A Bruket Activating Root Extract Mask 24 ml i kategorin Sheet Mask här hos oss.

Kategori: Sheet Mask
Artikelnummer: 2122-265-0024
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babblarna

Babblarna är ett språkpedagogiskt material skapat av Anneli Tisell (författare) i samverkan med Iréne Johansson (Karlstadmodellens grundare), Ola Schubert (animatör och illustratör), Hannes Hagstrand (illustratör), Johan Rask (kompositör) och Hasse Sjölander (kompositör). Figurerna är inspirerade av professor Iréne Johansson och Karlstadmodellen, en träningsmodell för personer med språk-, tal- eller kommunikationssvårigheter. Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo hade tagits fram på 1980-talet för att träna barn i de olika språkljuden, där barn härmar deras ljud/namn och därmed lär sig att använda betoningar och får en melodi i sitt språk. Figurernas namn introducerades av Johansson i hennes bok Primitiv Grammatik - Ordstadium, utgiven av Studentlitteratur 1990. Figurerna uppdaterades 2006 av Anneli Tisell, Ola Schubert och Hannes Hagstrand och de fick nya former och färger (Babba blev brun, Bibbi blev gul, Bobbo blev röd, Dadda blev grön, Diddi blev rosa och Doddo blev blå). Böcker, spel, musik och filmer med Babblarna sprids till en större allmänhet genom Hatten förlag, med start 2007. Konceptet används i den pedagogiska verksamheten i flera förskolor, och Babblarnas Youtube-kanal har över 600 miljoner visningar (december 2019). De vann juryns specialpris i Kristallen 2018.

Bruket

Bruket är en av SCB avgränsad och namnsatt småort i Huddinge kommun i Stockholms län. Den omfattar bebyggelse norr och öster om sjön Ådran och området betraktas av de boende som orten Ådran som då även omfattar tätorten Östorp och Ådran.

Root

root är de facto-standard för och det gängse namnet på administratörskontot i Unix och Unixliknande operativsystem. En användare som är (eller kan bli) root kan göra vad som helst med systemet. Internt använder operativsystemkärnan och de flesta bibliotek och datorprogram användarnumret (uid) och det avgörande för kontots rättigheter är att användarnumret är 0. Kontot roots hemkatalog är vanligen /root. Orsaken till att administratörens hemkatalog inte befinner sig under /home, som de övriga användarnas, är att /home kan finnas på en annan partition, eventuellt ansluten via en annan dator (se NFS). Genom att /root ligger på samma partition som / finns katalogen tillgänglig genast vid start och också i problemsituationer. Root är också benämningen på den högsta nivån i filträdet. Sökvägen till denna punkt är ett framåtlutat snedstreck "/". Det utläses "root" (vilket kan ge upphov till hopblandning med sökvägen till roots hemkatalog) eller försvenskat "rotkatalogen" eller "roten".

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

Andrea

Andrea eller Andréa är ett grekiskt namn, bildat av ordet andros som betyder människa. Det är femininformen av Andreas.På svenska och de flesta andra språk är Andrea ett kvinnonamn, men på italienska är det normalt ett mansnamn (en form av Andreas).Det äldsta belägget för Andrea i Sverige är från år 1693. Under 1800-talet var namnet ganska vanligt, men försvann sedan ur namnskicket. I slutet av 1900-talet fick dock namnet en ny uppsving. Den 31 december 2014 fanns det totalt 10 363 kvinnor och 308 män folkbokförda i Sverige med namnet Andrea/Andréa, varav 4 816 kvinnor och 194 män bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: 10 juli, (1986–1992: 30 november, 1993–2000: 1 november)