Sidan innehåller annonslänkar
Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Barbiere Shaving Oil 30 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Upptäck den raffinerade blandningen av högkvalitativa oljor med en genomskinlig och ikkefet konsistens för en delikat och exakt rakning. Berikad med granatäppleolja, citronolja och basilikaxtrakt kan dess speciella formel leverera både raknings- och rakolja. Som rakolja mjukar skägget och eliminerar envis stubb, vilket gör den till en perfekt rakprodukt för mustasch, sideburns och getatees. Som en rakning före det, kan den appliceras före mjuka rakkräm eller barbergel som ett extra lager för att maximera hudskydd, speciellt för de med ett tjockt skägg.30 ml
Acqua Di Parma Barbiere Shaving Oil 30 ml


Beställ Acqua Di Parma Barbiere Shaving Oil 30 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acqua Di Parma Barbiere Shaving Oil 30 ml inom kategorin Skäggolja.

Kategori: Skäggolja
Artikelnummer: 2217-183-0030
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.

Beard

Beard kan syfta på följande platser:

Monkey

Monkey kan syfta på: Monkey (singel av Chris Lee) – en singel av Chris Lee från 2009 Monkey (sång av George Michael) – en sång av George Michael från 1987 Monkey X – ett programspråk