Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Barbiere Beard Wash 200 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Barbiere Beard Wash är formulerad med en blandning av milda ytaktiva ämnen som är perfekt inställda för att få ett sensoriskt skum, som skonsam huden och skägget. Denna formel, smart att använda och lätt att skölja bort, utvecklas till ett krämigt skum som bättre kan tränga in i skägget och lämnar det mjukt och silkeslitet.200 ml
Acqua Di Parma Barbiere Beard Wash 200 ml


Beställ Acqua Di Parma Barbiere Beard Wash 200 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acqua Di Parma Barbiere Beard Wash 200 ml inom kategorin Skäggvård.

Kategori: Skäggvård
Artikelnummer: 2217-188-0200
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.

Beard

Beard kan syfta på följande platser: