Sidan innehåller annonslänkar
Acorelle

Acorelle Body Wax Strips x20

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Acorelle Hair Removal Strips for Body är 100 % naturliga hårborttagnings-strips för kroppen. Dessa praktiska vaxremsor är redo för omedelbar användning. Perfekt att ha med på resor för snabb och smidig hårborttagning. Acorelles vaxremsor tar effektivt bort oönskad hårväxt samt minskar korta hårstrån och hårrötter med långvarigt resultat som kan hålla i upp till 4 veckor.Vaxet har en allergivänlig formula. Det är parfymfritt och är berikat med ekologiskt bivax, ricinolja och naturlig tallharts för optimal vidhäftning. arganolja som vårdar och regenererar huden, vilket motverkar de irriterande effekterna av hårborttagning. solrosolja och aloe vera som tillsammans återfuktar, lugnar och skyddar huden.I detta paket ingår Acorelles lugnande och vårdande SOS Oil. Oljan är en skön efterbehandling som mjukgör huden och tar bort eventuella vaxrester. Notera att denna olja är doftsatt.1 förpackning innehåller 20 styck vaxremsor och en mini-flaska vaxborttagningsolja.AnvändningLäs instruktionerna i förpackningen noga före användning. Följ bruksanvisningen.Hårborttagning görs på ren, torr och frisk hud. Värm vaxet genom att gnida vaxremsan mellan händerna i ca 15 sekunder. Dra långsamt isär vaxremsan till två delar. Lägg remsorna jämnt på huden. Släta ut det noggrant i hårets naturliga växtriktning. Håll och sträck ut huden med ena handen och dra bort remsan med snabb kraft mot hårets växtriktning. En remsa kan användas flera gånger. Var därför snabb med att lägga remsan på ett nytt område så vaxet inte kallnar. Släng sedan remsan när vaxet är mättat med hår. Avsluta med att smörja den lugnande oljan på den vaxade huden för att ta bort eventuella vaxrester.
Acorelle Body Wax Strips x20


Beställ Acorelle Body Wax Strips x20 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acorelle Body Wax Strips x20 inom kategorin Vaxning.

Kategori: Vaxning
Artikelnummer: 2791-103-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Body

Body kan syfta på: Body (klädesplagg) – damtopp eller en typ av damunderkläder för överkroppen Body (tidskrift) – svensk bodybuildingtidning Electronic body music – musikgenre