Acorelle

Acorelle Organic Cold Wax Strips for Face x20

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Acorelle Hair Removal Strips for Face är 100 % naturliga hårborttagnings-strips för ansiktet. Dessa praktiska vaxremsor är redo för omedelbar användning. Perfekt att ha med på resor för snabb och smidig hårborttagning. Med Acorelles vaxremsor kan du effektivt ta bort korta hårstrån och hårrötter med långvarigt resultat som kan hålla i upp till 4 veckor.Vaxet har en allergivänlig formula. Det är parfymfritt och är berikat med ekologiskt bivax, ricinolja och naturlig tallharts för optimal vidhäftning. arganolja som vårdar och regenererar huden, vilket motverkar de irriterande effekterna av hårborttagning. solrosolja och aloe vera som tillsammans återfuktar, lugnar och skyddar huden.I detta paket ingår Acorelles lugnande och vårdande SOS Oil. Oljan är en skön efterbehandling som mjukgör huden och tar bort eventuella vaxrester. Notera att denna olja är doftsatt.1 förpackning innehåller 20 + 4 styck vaxremsor och en mini-flaska vaxborttagningsolja.AnvändningLäs instruktionerna i förpackningen noga före användning. Följ bruksanvisningen.Hårborttagning görs på ren, torr och frisk hud. Värm vaxet genom att gnida vaxremsan mellan händerna i ca 15 sekunder. Dra långsamt isär vaxremsan till två delar. Lägg remsorna jämnt på huden. Släta ut det noggrant i hårets naturliga växtriktning. Håll och sträck ut huden med ena handen och dra bort remsan med snabb kraft mot hårets växtriktning. En remsa kan användas flera gånger. Var därför snabb med att lägga remsan på ett nytt område så vaxet inte kallnar. Släng sedan remsan när vaxet är mättat med hår. Avsluta med att smörja den lugnande oljan på den vaxade huden för att ta bort eventuella vaxrester.
Acorelle Organic Cold Wax Strips for Face x20


Beställ Acorelle Organic Cold Wax Strips for Face x20 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acorelle Organic Cold Wax Strips for Face x20 inom kategorin Vaxning.

Kategori: Vaxning
Artikelnummer: 2791-104-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bamford

Bamford är en ort och civil parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Derbyshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 230 km nordväst om huvudstaden London. Bamford ligger 255 meter över havet och antalet invånare är 1 184.Terrängen runt Bamford är lite kuperad. Den högsta punkten i närheten är 421 meter över havet, 1,0 km norr om Bamford. Runt Bamford är det tätbefolkat, med 530 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Sheffield, 14,9 km öster om Bamford. Trakten runt Bamford består i huvudsak av gräsmarker.Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 7 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 14 °C, och den kallaste är februari, med 0 °C.

Face

Face är Pugh Rogefeldts tionde album, utgivet 1983.