Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Colonias Deo Stick Alcohol-Free 75 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Håll dig frisk med denna alkoholfria aktiva formeln som garanterar ett bekvämt skydd för den moderna mannen på resan. Delikat doftande med Colonia-signaturens essens är detta ett utmärkt tillskott till din dagliga bad- och kroppsvårdritual.75 ml
Acqua Di Parma Colonias Deo Stick Alcohol-Free 75 ml


Jämför produkt Acqua Di Parma Colonias Deo Stick Alcohol-Free 75 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acqua Di Parma Colonias Deo Stick Alcohol-Free 75 ml i kategorin Acqua Di Parma här hos oss.

Kategori: Acqua Di Parma
Artikelnummer: 2217-175-0075

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.