Cera di Cupra

Cera di Cupra Anti Aging Regenerating Anti-Wrinkle Mask 75 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En intensiv och närande ansiktsmask och behandling för din hy som ger energi och ökad vitalitet. Bidrar till att fördröja hudens naturliga åldringsprocesser och motverkar rynkor.Innehåller RevitaLys HP™, en mickroalj med hög nivå av proterin, betakarotne och lute och alfahydroxisyror. Hjälper till att behålla hudens naturliga fukt i de övre hudlagren och minskar risken för att huden ska bli torr.Ansiktsmasken stimulerar också hudens kollagen och elastiska fibrer, tar bort döda hudceller och säkerställer en mjukare hy och skön lyster.AnvändningApplicera masken på ditt ansikte i ca 10-15 minuter. Skölj sedan av med varmt vatten eller en fuktig handduk.75 ml
Cera di Cupra Anti Aging Regenerating Anti-Wrinkle Mask 75 ml


Jämför produkt Cera di Cupra Anti Aging Regenerating Anti-Wrinkle Mask 75 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cera di Cupra Anti Aging Regenerating Anti-Wrinkle Mask 75 ml i kategorin Ansiktsmask här hos oss.

Kategori: Ansiktsmask
Artikelnummer: 2816-129-0075
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.