Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Colonia Essenza Deodorant Spray 150 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En deodorant som använder doften av Colonia Essenza för att ge en känsla av fräschör och välbefinnande som varar hela dagen.150ml
Acqua Di Parma Colonia Essenza Deodorant Spray 150 ml


Beställ Acqua Di Parma Colonia Essenza Deodorant Spray 150 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acqua Di Parma Colonia Essenza Deodorant Spray 150 ml inom kategorin Deospray.

Kategori: Deospray
Artikelnummer: 2217-109-0150
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.

Davidoff

Davidoff är ett märke som främst är känt för sina tobaksprodukter, såsom cigarrer, cigaretter, cigariller och pip-relaterade produkter. I cigarrerna används mild, medium och stark tobak (Olor Dominicano, San Vicente och Piloto Cubano), som kommer från Cibaodalen, Santiago.