Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Colonia Futura Deo Spray 150 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En effektiv formel som garanterar omedelbar friskhet och en långvarig Colonia doft. 150 ml
Acqua Di Parma Colonia Futura Deo Spray 150 ml


Jämför produkt Acqua Di Parma Colonia Futura Deo Spray 150 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acqua Di Parma Colonia Futura Deo Spray 150 ml i kategorin Deospray här hos oss.

Kategori: Deospray
Artikelnummer: 2217-246-0150
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.

Davidoff

Davidoff är ett märke som främst är känt för sina tobaksprodukter, såsom cigarrer, cigaretter, cigariller och pip-relaterade produkter. I cigarrerna används mild, medium och stark tobak (Olor Dominicano, San Vicente och Piloto Cubano), som kommer från Cibaodalen, Santiago.