Aesop

Aesop Geranium Leaf Rinse-Free Hand Wash 500 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En alkoholbaserad gel för att rengöra händerna och bekämpa smitta, oavsett om det är på korta resor, långväga flygningar eller när färskvattenhelt enkelt inte finns nära till hands. Användning För att använda, applicera rikligt på händerna, när så krävs, och tillåt att avdunsta. Vegan och Cruelty Free International Leaping Bunny godkända. 500 ml
Aesop Geranium Leaf Rinse-Free Hand Wash 500 ml


Jämför produkt Aesop Geranium Leaf Rinse-Free Hand Wash 500 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aesop Geranium Leaf Rinse-Free Hand Wash 500 ml i kategorin Handtvål här hos oss.

Kategori: Handtvål
Artikelnummer: 2084-314-0500
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bamford

Bamford är en ort och civil parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Derbyshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 230 km nordväst om huvudstaden London. Bamford ligger 255 meter över havet och antalet invånare är 1 184.Terrängen runt Bamford är lite kuperad. Den högsta punkten i närheten är 421 meter över havet, 1,0 km norr om Bamford. Runt Bamford är det tätbefolkat, med 530 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Sheffield, 14,9 km öster om Bamford. Trakten runt Bamford består i huvudsak av gräsmarker.Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 7 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 14 °C, och den kallaste är februari, med 0 °C.