Aesop

Aesop Resurrection Rinse-Free Hand Wash 500 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En alkoholbaserad gel för att rengöra händerna och bekämpa smitta, oavsett om det är på korta resor, långväga flygningar eller när färskvattenhelt enkelt inte finns nära till hands. Användning För att använda, applicera rikligt på händerna, när så krävs, och tillåt att avdunsta. Kan användas med Resurrection Aromatique Hand Balm 500 ml
Aesop Resurrection Rinse-Free Hand Wash 500 ml


Beställ Aesop Resurrection Rinse-Free Hand Wash 500 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Aesop Resurrection Rinse-Free Hand Wash 500 ml inom kategorin Handtvål.

Kategori: Handtvål
Artikelnummer: 2084-313-0500
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bamford

Bamford är en ort och civil parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Derbyshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 230 km nordväst om huvudstaden London. Bamford ligger 255 meter över havet och antalet invånare är 1 184.Terrängen runt Bamford är lite kuperad. Den högsta punkten i närheten är 421 meter över havet, 1,0 km norr om Bamford. Runt Bamford är det tätbefolkat, med 530 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Sheffield, 14,9 km öster om Bamford. Trakten runt Bamford består i huvudsak av gräsmarker.Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 7 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 14 °C, och den kallaste är februari, med 0 °C.