Aesop

Aesop Reverence Aromatique Hand Wash 500 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Exceptionell exfolierande gel för att rengöra händerna. Reverence Aromatique Hand Wash innehåller finmald pimpsten som ger en mild och uppfriskande peeling, medan det antiseptiska egenskaperna hos Bergamot Rind renar huden. Användning Massera en liten mängd i våta händer och skölj noggrant. Följ upp med en generös mängd av vår Resurrection Aromatique Hand balm för att hålla dina händer mjuka och skyddade hela dagen. Kan användas med Reverence Aromatique Hand Balm Vegan och Cruelty Free International Leaping Bunny godkända. 500 ml
Aesop Reverence Aromatique Hand Wash 500 ml


Jämför produkt Aesop Reverence Aromatique Hand Wash 500 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aesop Reverence Aromatique Hand Wash 500 ml i kategorin Handtvål här hos oss.

Kategori: Handtvål
Artikelnummer: 2084-315-0500
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bamford

Bamford är en ort och civil parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Derbyshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 230 km nordväst om huvudstaden London. Bamford ligger 255 meter över havet och antalet invånare är 1 184.Terrängen runt Bamford är lite kuperad. Den högsta punkten i närheten är 421 meter över havet, 1,0 km norr om Bamford. Runt Bamford är det tätbefolkat, med 530 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Sheffield, 14,9 km öster om Bamford. Trakten runt Bamford består i huvudsak av gräsmarker.Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 7 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 14 °C, och den kallaste är februari, med 0 °C.