Sidan innehåller annonslänkar
c/o Gerd

c/o Gerd Sauna Birch Scrub 200 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

SAUNA BIRCH SCRUB är en ekologisk exfolierande kroppsskrubb. Den efterlämnar en frisk och fräsch känsla på din hud, utan att huden känns torr och stram efteråt. Skrubben innehåller aprikoskärnmjöl som hjälper att peela huden för att avlägsna döda hudceller samt pepparmynta och mentol för en svalkande känsla. Innehåller inga mikroplaster. c/o Gerd tillverkar ekologiska och naturliga skönhetsprodukter i sin egen fabrik i Jokkmokk. Produkterna tillverkas av råvaror som har liten eller ingen belastning för natur, djur och människa och så långt de går är råvarorna ekologiska, eko-certifierade eller utvalt- processade för att värna om miljön. Produkterna är inte djurtestade och är fria från palmolja, silikoner, mineraloljor, PEG/PGG, mikroplaster, parfymer eller parabener. Tuberna är gjorda av grön PE-plast. Applicera på fuktig hud i circulära rörelser efter att du har rengjort den. Skölj sedan nogrannt. Smörj in dig efteråt för bästa reslutat. 200ml
c/o Gerd Sauna Birch Scrub 200 ml


Jämför produkt c/o Gerd Sauna Birch Scrub 200 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten c/o Gerd Sauna Birch Scrub 200 ml i kategorin Peeling här hos oss.

Kategori: Peeling
Artikelnummer: 2950-142-0200
Visa fler

Från kunskapsbanken

Caracol

Caracol kan syfta på följande platser:

Gerd

Gerd kan avse: GERD – en vanlig orsak till symtomen halsbränna och sura uppstötningar, se Gastroesofageal refluxsjukdom Gerd (mytologi) – i nordisk mytologi en vacker jättinna Gerd (namn) – ett namn Gerd Island – en ö i Antarktis Gird (slätt) – slätt i Afghanistan Stora etiopiska renässansdammen (GERD eller TaIHiGe)