Embryolisse

Embryolisse Anti-Agening Gentle Night Peeling 40 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Som hudens nya bästa vän kommer Gentle Night Peeling, natt efter natt, att försiktigt optimera avstötningen av de döda cellerna som stjäler hudens naturliga glöd med hjälp av en mikrodoserad fruktinsyra (AHA) extraherad från fingerkalk (kaviarkalk). Fruktsyror förädlar hudens struktur, slätar ut linjerna, stimulerar cellförnyelse och ger huden en fin glöd, men de är också kända för att ibland ge en stickande känsla. Detta undviks här tack vare en mikrodoserad AHA-koncentration, perfekt anpassad till hudens pH-värde.Dessutom ger den maximal komfort och skydd tack vare sin formel som är berikad med flera naturliga aktiva ingredienser återfuktande glycerin, lugnande bisabolol, vegetabilisk makadamia och arganoljor för utjämning och regenerering, samt bivax och sheasmör för skydd och mjukgörande.AnvändningFör alla som vill tillföra huden glöd och enhetlighet.Använd som nattkräm varje natt. Peelingen exfolierar huden medan du sover.40 ml
Embryolisse Anti-Agening Gentle Night Peeling 40 ml


Beställ Embryolisse Anti-Agening Gentle Night Peeling 40 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Embryolisse Anti-Agening Gentle Night Peeling 40 ml inom kategorin Peeling.

Kategori: Peeling
Artikelnummer: 2812-119-0040
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.