Sidan innehåller annonslänkar
Aleppo

Aleppo schampo med arganolja 350 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett mycket vårdande och återfettande schampo innehållande naturliga oljor såsom arganolja, kokosolja, olivolja samt lagerbärsolja. Arganoljan med sitt höga innehåll av antioxidanter samt vitamin E är känd som fantastisk hårolja. Denna kombination av välgörande oljor av hög kvalité ger ett fantastiskt resultat för hår och hårbotten.Kom ihåg att naturliga schampon bestående av välgörande oljor inte löddrar som traditionella schampoprodukter utan rengör håret och återfuktar det i samma moment.AnvändningTvätta gärna två gånger samt massera in i hårbotten, låt det även sitta kvar en liten stund för extra vårdande effekt. Shampot löddrar inte lika rikligt som konventionella shampon pga sina välgörande oljor.350 ml
Aleppo schampo med arganolja 350 ml


Jämför produkt Aleppo schampo med arganolja 350 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aleppo schampo med arganolja 350 ml i kategorin Shampoo här hos oss.

Kategori: Shampoo
Artikelnummer: 2856-105-0350
Visa fler

Från kunskapsbanken

Aleppo

Aleppo (arabiska: حلب (Halab), franska: Alep, kurdiska: Heleb, armeniska: Հալեպ (Halep), turkiska: Halep) är en stad i norra Syrien, och är den administrativa huvudorten för Aleppoprovinsen. Den var med sina 2,1 miljoner invånare landets folkrikaste stad 2004 (vid den senast genomförda folkräkningen). Staden har en lång historia och var känd som en viktig handelsstad redan under det andra årtusendet f.Kr. År 1986 utnämndes den gamla stadskärnan i Aleppo av Unesco till ett världsarv, vilket under 2010-talet skadats svårt av striderna under det syriska inbördeskriget.

Meda

Meda är en kommun och stad i provinsen Monza e Brianza i Lombardiet i norra Italien omkring 23 km norr om Milano. Kommunen hade 23 502 invånare (2018) och gränsar till kommunerna Barlassina, Cabiate, Lentate sul Seveso, Seregno och Seveso.