Sidan innehåller annonslänkar
c/o Gerd

c/o Gerd Shine & Volume Conditioner 500 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

SHINE & VOLUME CONDITIONER är ett ekologisk balsam för ett hår med fina hårstrån som behöver återfuktas och redas ut, utan att tyngas ner. Verkar även bevarande för kemiskt behandlat hår. Den innehåller risstärkelse som fäster sig som ett skyddande hölje kring hårstrået och ger volym och lyster.Hjortronfröoljan ger håret nyttiga fettsyror och C-vitamin. Den doftar fräscht av hjortron, grapefruit och vaniljextrakt.Balsamet ger en långvarigkänsla av luftigt hår. c/o Gerd tillverkar ekologiska och naturliga skönhetsprodukter i sin egen fabrik i Jokkmokk. Produkterna tillverkas av råvaror som har liten eller ingen belastning för natur, djur och människa och så långt de går är råvarorna ekologiska, eko-certifierade eller utvalt- processade för att värna om miljön. Produkterna är inte djurtestade och är fria från silikoner, mineraloljor, PEG/PGG, mikroplaster, parfymer eller parabener. Tuberna är gjorda av grön PE-plast. Applicera i fuktigt hår efter schamponering. Låt verka i ca 2 minuter innan du sköljer. 500ml
c/o Gerd Shine & Volume Conditioner 500 ml


Jämför produkt c/o Gerd Shine & Volume Conditioner 500 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten c/o Gerd Shine & Volume Conditioner 500 ml i kategorin Shampoo här hos oss.

Kategori: Shampoo
Artikelnummer: 2950-107-0500
Visa fler

Från kunskapsbanken

Caracol

Caracol kan syfta på följande platser:

Gerd

Gerd kan avse: GERD – en vanlig orsak till symtomen halsbränna och sura uppstötningar, se Gastroesofageal refluxsjukdom Gerd (mytologi) – i nordisk mytologi en vacker jättinna Gerd (namn) – ett namn Gerd Island – en ö i Antarktis Gird (slätt) – slätt i Afghanistan Stora etiopiska renässansdammen (GERD eller TaIHiGe)